korting greetz.nl

verrekend en jij kunt zien hoeveel jij hebt bespaard. Als je weet dat ruim elf procent van alle verstuurde pakketjes bij buren wordt afgegeven, dan weet je direct hoe belangrijk buren zijn voor pakketbezorgers en hun opdrachtgevers. Besparen in je portemonnee en tegelijkertijd een verrassing sturen naar iemand die het verdient! Bezorging op dezelfde dag Vanaf heden kun je op werkdagen tot 16:00 uur jouw verrassing bestellen en dezelfde dag laten bezorgen. Greetz heeft regelmatig acties, bijvoorbeeld in de vorm van een kortingscode voor gratis verzending. Geldig t/m januari 2019 Gratis bezorging van alle boeketten met deze Greetz kortingscode Pak deze codev6pj Met deze kortingscode ontvang je gratis bezorging.w.v. Kies een tekst, lettertype en versier de kaart op jouw manier. Verlopen Greetz kortingscodes en acties Helaas. De mooiste cadeaus, bloemen en ballonnen versturen. Kies er voor om een kaartje toe te voegen voor een persoonlijke boodschap.

Om je cadeau een extra touch te geven kan je er bijna altijd voor kiezen het product te personaliseren. Zakelijke gebruikers kunnen ook betalen met een maandfactuur. Ben je de verjaardag van je schoonmoeder weer eens vergeten of wil je je vriendin gewoon een keer extra in het zonnetje zetten? Je bestelt al bloemen en planten tot 10,- bij Greetz.

Je eigen kaarten maken, persoonlijke wenskaarten maak je met Greetz. Je kunt de app downloaden via de App Store of Google Play Store. Greetz is werkelijk waar dé website waar je moet zijn voor de leukste verassingen voor elk moment. Geldig t/m februari 2019, ontvang een gratis vaas bij aankoop van deze bloemen. Greetz heeft het hele jaar door leuke kortingscodes, hierdoor kun je altijd met korting bestellen. Greetz gaf in het verleden maar liefst 25 korting op alle kaarten. Wij publiceren de aantrekkelijkste kortingen en acties van Greetz, zo ook bijvoorbeeld de 5,- korting op bloemboeketten.

Groot kerstcircus den haag korting, Salon b korting, Toverland korting limburger, Cruyff classics korting,