kortingscode greetz fruitmand

eigen ontworpen kaart al vanaf 2,25. De ontvanger dient dan het geschenk terug aan jou te geven waarna jij met Greetz de omruiling kan leveren. Geldig t/m februari 2019, voor minder dan 20 bestel jij de lekkerste taarten gebak bij Greetz. Geldig t/m februari 2019 2,50 korting op alle ballonnen met deze Greetz kortingscode. Deze kortingscodes van Greetz heb je gemist! Deze is terug te vinden in het klantenservice onderdeel. Sterker nog, zo is de hoop van het bedrijf, het zou er zelfs toe kunnen leiden dat de betreffende buren het pakketje zelf gaan brengen in plaats van dat ze wachten tot deze wordt opgehaald. Hier kun je een betaalmethode kiezen en je betaling afronden.

Voor 13:00u besteld vandaag bezorgd. Greetz stuurt namelijk meerdere keren per week een e-mail met de nieuwste kortingscode. Ook ontvang je een mail als een code nog maar n dag geldig. Op dit moment werkt ideal niet, onze excuses voor het ongemak.

Ook voor speciale momenten hebben we volop keuze, zoals voor. Nieuwjaar Verlopen op: 35 korting op Dove cadeausets foto of tekst Bestel het boeket van de maand december voor maar 16,99 Kortingscode Greetz: gratis kaart bij alle kerstcadeaus kerstcadeau Verlopen op: 23 december 2018 Greetz kortingscode: 15 korting op kerstkaarten gratis. Nog leuker is het om iemand blij te maken met een kaart én cadeau. Op de website vind je een uitgebreide pagina met heel veel informatie. Doe je dit niet, dan kun je deze koffershop kortingscode stap overslaan en het adres invullen en het bezorgmoment uitkiezen.