treinkaartjes actie ah

geldig in treinen van NS, Arriva, Breng Connexxion, Syntus en Veolia vanaf 09:00 uur (in het weekend de hele dag). Een goedkoop treinkaartje is daarom een belangrijk doel van vele treinreizigers. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Dit zijn 8 verschillende aanbiedingen met.a. Meer over: Superdal Dagkaart actie! Daarnaast profiteren 3 medepassagiers van 40 samenreiskorting en heeft u het abonnement er al binnen enkele ritten uit. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. De voucher kun je op een later tijdstip verzilveren en uitprinten voor een vervoersbewijs als je dit maar gebeurt voor 30 december 2018.

Ideaal voor een dagje shoppen, naar het strand of op bezoek bij vrienden/familie. In de Thalys en de Eurostar treinen is dit treinkaartje niet geldig. Geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

treinkaartjes actie ah

70 korting op treinkaartjes
Ing actieve betaalrekening korting
Kortingsacties gamma

De Seizoensretour is in december 2018 verkrijgbaar voor 36 ( 12 p/s) en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Deze zijn op én dag te gebruiken door én of twee personen, maar ook op 2 verschillende dagen. Voor 16 koopt u een Dal Dagkaart bij Albert Heijn geldig op én dag in de periode van 30 april t/m De AH Dagkaart is geldig in de daluren en in het weekend. Meer over de Bakker Bart actie Hema treinkaartjes 17,50 De Hema treinkaartjes zijn verkrijgbaar t/m voor 17,50 verkrijgbaar via de webshop of een vestiging bij u in de buurt! De NS Wintertoer is te gebruiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en op zaterdag en zondag de gehele dag met als uiterste reisdatum Samenreizen is verplicht. Meer over: NS Seizoensretour!