thermen holiday schiedam telefoon

Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Tip: probeer de Löyly! Van een bioscoopsauna, met groot videoscherm, tot een aquariumsauna, waar kleurige vissen rondzwemmen. Beauty: - veelzijdige mogelijkheden voor hem en haar, aangesloten bij anbos. Wij bieden meerdere badkledingdagen aan per maand waarbij het verplicht is om badkleding te dragen. In dit ruime wellnessresort vindt je tal van moderne sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten. Wij adviseren je te reserveren op badkledingdagen, om teleurstelling te voorkomen. Thermen Holiday biedt daarnaast verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen voor de ultieme verzorging.

Met korting naar thermen schiedam, Kortingsbon thermen houten, Kortingsbon thermen valkenburg, Carolus thermen bad aachen öffnungszeiten,

Dit Finse opgietritueel is populair onder de trouwe bezoekers van Thermen Holiday. Het is niet verplicht om vooraf te reserveren voor de reguliere dag- of avondentree. Het vooraf reserveren heeft de volgende voordelen: - Je bent zeker van beschikbaarheid op de dag dat je graag ons resort wenst te bezoeken. Echter, wij raden onze gasten wel aan om tijdig vooraf te reserveren. Of combineer je liever ontspanning met een prachtig uitzicht?

Bij de receptie kunnen wij je snel van dienst zijn omdat de reservering reeds staat geregistreerd. Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies voor de doeleinden zoals beschreven in onze. Heb je altijd al eens een bezoek willen brengen aan Thermen Holiday, maar je bent (nog) geen fan van bloot?

Carolus thermen aachen korting
Canvas holidays kortingsbon
Korting sauna de thermen rosmalen
Korting telefoon gehandicapten