aanbieding monkey town helmond

town. Voor de ouders of oudere die met de kinderen mee gaan is er ook nog eens Wi-Fi. Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Klik links of hieronder op de link voor onze leuke feestjes! Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Wij bieden je een fantastisch alternatief: een dagje binnenspelen in een. Monkey, town, helmond is een super leuk indoor speelparadijs en beschikt over ruim 3000 m2 speelplezier.

Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Begeleiding van 18 jaar of ouder is gratis. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Je kan tegen een mooie all-in prijs korting bonprix 2019 de kinderen lekker laten spelen en daarna eten en drinken. Wil je op een super vette Mini Golf baan golfen kan dat ook nog eens bij. Waar: Monkey Town Helmond, Helmond prijs: 7,50 (Vanaf 1 jaar, begeleiders vanaf 18 jaar gratis.) extra prijsinformatie: Voor peuters die doordeweeks voor.30 uur Monkey Town bezoeken, bedraagt de entreeprijs 4,50 Euro per persoon. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen. Monkey, town indoor speelparadijs! Kruipen en sluipen door de bamboehuisjes of verstoppen in de jungle. De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en kan bij ons genieten van heerlijke verse koffie, fijne stoelen en gratis WiFi. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief. Vanaf 1,-, locatie: Monkey, town.

Bij hoge temperaturen is het mogelijk dat wij eerder sluiten. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u van tevoren te bellen naar de vestiging. Monkey Town aanbiedingen van januari 2019 via Dagje Uit Deals Gratis Dagje Uit Meer dan 1000 ideen Tot wel 80 Korting. Monkey Town Helmond, Watermolenwal.

Zonnebril dames aanbieding, Sushi box aanbieding den haag,