kortingscode westerbergen

meer Lees minder. Hunebedden, met alle activiteiten op de camping hoef je er helemaal niet op uit. Vakantiepark Westerbergen is een kindervriendelijkpark dat beschikt over veel faciliteiten, zowel overdekt, als in de openlucht. De route is zon vijftig kilometer lang en brengt je onder andere naar het natuurgebied Lheebroekerzand, de heidegebieden Dwingeloosche Heide en Kralor Heide en de boswachterij Ruinen. Vier het voorjaar en boek een (last minute) verblijf op Westerbergen. Boogschietbaan, darten, golfbaan in omgeving, indoor-speeltuin, jeu de boulesbaan. Als je boekt via onze website, boek je automatisch voor de laagste prijs.

Gehe zu, wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Een vakantiepark in Drenthe dat zowel geschikt is voor natuurliefhebbers, als voor gezinnen met kinderen. Karaoke avonden, midgetgolf, recreatieprogramma, speelautomaten, speeltoestel, speeltuin(en). Neem een duik in ons overdekt verwarmd. Boek nu en profiteer van voordeel oplopend tot 45!? Ritje in de achtbaan, gold rush, Ripsaw falls, Wild West adventure, Cable car, Sky tower en Magic bikes: je vindt het allemaal in attractiepark Slagharen.

Westerbergen kortingen en aanbiedingen acties, westerbergenkortingscode westerbergen

Als kampeerder vind je hier alles wat je nodig hebt voor een fijne kampeervakantie. Maar heb je toch zin om een dag op pad te gaan, dan kun je natuurlijk niet om de hunebedden heen. Met zowel snelle als rustige attracties is het park geschikt voor jonge kinderen, tieners en ouders. Wil je niet zo ver fietsen? Lees verder, er lekker op uit in de meivakantie? U verblijft een weekend of midweek vanaf 99 - incl. Het is niet het hele jaar geopend, dus bekijk de openingstijdens van de voren via de website. Het park ligt op zon twintig kilometer van de camping. Leuk voor jong en oud. Het kan bij Westerbergen! Fietsen, neem de fiets mee naar de camping of huur er een ter plaatsen en trek de groene omgeving.

Kortingscode westerbergen
kortingscode westerbergen