korting greenfee belgie

delen en het uitlenen aan verwanten of vrienden uit uw omgeving. Het "Golf O Max" couponboekje 2019 laat u toe om onze 531 golfpartners in Frankrijk, Belgi, Duitsland, Nederland, Zwitserland, Luxemburg, Marokko, Spanje, Itali en Portugal uiterst gunstig te ontdekken. Weekendtoeslag 5, de greenfee acties en golfaanbiedingen zijn de hele maand december 2018 geldig! U vindt de kortingen per golfbaan in de sectie: kortingen. Golfen na 11:30 uur voor slechts 24,50. Nee, de Golf O Max kortingen zijn niet combineerbaar met een andere aanbiedingen. Ja, het Golf O Max kortingsboekje boekje is geldig tot 31 december 2019. De coupons die zonder het boekje worden aangeboden, zullen niet aanvaard worden. Het boekje, het kortingsboekje bevat meer dan 1700 verwijderbare coupons met kortingen zoals 2 spelers voor de prijs van 1, (- 50 3 spelers voor de prijs van 2 of bijvoorbeeld - 25 op een green fee.

Korting greenfee belgie
korting greenfee belgie

Onze golfclub partners, hoe werkt RestoPass Golf? Om te genieten little wannahaves kortingscode van dit aanbod, hoeft u gewoon na te kijken of uw golfclub deel uitmaakt van onze partners en uw RestoPass Gold kaart te presenteren tijdens uw bezoek. De gemiddelde korting van alle coupons bedraagt 34,00, derhalve is uw boekje reeds lonend na gebruik van amper twee verzilverde coupons. Golf en dat is alles. Het boekje wordt is in het Frans gedrukt maar op deze website vindt u een volledige vertaling voor het gebruik van de coupons in verschillende talen, teneinde u te helpen bij het gebruik. Vaak gestelde vragen, moet je abonnementskosten betalen met Golf O Max? Je kunt bij golfbaan Golf4all Harderwijk gebruik maken van diverse greenfee acties en golfaanbiedingen. Als lid van RestoPass Gold weten we dat u een echte levensgenieter en fijnproever bent! Golf4all Harderwijk Zeewolde Flevoland, meer greenfee acties van Golf4all Harderwijk. De enige beperking is het aantal coupons per golfbaan in het boekje, het aantal coupons per golfbaan en het soort kortingen is te vinden op : kortingen.

Hetzelfde boekje delen of er verschillende kopen indien zij van meer coupons willen genieten. Nee, U koopt uw boekje(s) eenvoudigweg op onze site of op dutch. Als u het/de bestelde boekje(s) met uw bankpas op onze website betaalt, wordt uw bestelling dezelfde dag verwerkt en zal uw bestelling tussen twee en vijf dagen later geleverd worden. Kan ik de kortingen van het boekje met andere kortingssystemen combineren?

Kortingscode most wanted, Kortingscode tims nl, Wish kortingscode 50, Kortingsactie snowworld landgraaf,