ns 40 korting na studie

op een studentenreisproduct, heb ik voor die maanden een OV vergoeding aangevraagd. Je kunt tot maximaal drie maanden nadat je je Studentenreisproduct hebt ingeleverd het Dal Voordeel abonnement gratis aanvragen of korting krijgen op een ander NS-abonnement. We leggen je alle voordelen en profotonet.nl kortingscode extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Met de voordeelurenkaart krijg je 40 procent korting op alle treinreizen na 9 uur en in het weekend. De actie voor ex-studenten/langstudeerders is uitsluitend bedoeld voor uitgestudeerden (zijn klaar of stoppen met hun studie) en langstudeerders (studeren langer dan de nominale studieduur 1 jaar) voor wie het Studentenreisproduct vervalt. Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau. Het is nu dus helaas niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor de actie. Gratis Dal Voordeel abonnement, vraag nu je gratis Dal Voordeel abonnement aan. Aanbod afgestudeerden, ga je studeren? Ik heb je topic verplaatst naar het subforum Acties en uitjes en de titel iets aangepast om de vindbaarheid te vergroten. Je reist dan een jaar lang met 40 korting in de daluren.

De dag voor vertrek heb ik mijn studentenreisproduct online stop gezet. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeautje voor je: een gratis Dal Voordeel abonnement. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Ex-studenten laten massaal de gratis NS-voordeeluren kaart liggen. De korting is een jaar geldig en is bedoeld om meer ex-studenten de trein in te krijgen. De actie geldt gedurende 3 maanden vanaf het moment van stopzetten van het Studentenreisproduct. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Wacht niet te lang! Of naar het buitenland reizen? Dan staat alles bij elkaar! Het kantoor van DUO kan ook niets voor mij doen. De actiecode werkte niet en na telefonisch contact met de NS blijkt kortingscode ryanair 2019 dat zij als stopdatum 23-5 hebben doorgekregen.

Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Dan staat alles bij elkaar!