museumjaarkaart korting studenten

artis Micropia. Speciale voorzieningen, iedereen is welkom bij het Rijksmuseum. De Museumkaart is ook in Kampen verkrijgbaar! Lekker ronddwalen in musea wordt daarmee wel heel gemakkelijk gemaakt. Tarieven voor het onderwijs Alle onderwijsinstellingen kunnen bij een bezoek aan artis gebruikmaken van het onderwijstarief, mits zij zich van tevoren aanmelden. Kosten: een voordeelpas voor jongeren tot 30 jaar zover ik kan vinden (na wat speuren) alleen met 50 nog korting. Zoek bijvoorbeeld op musea bij jou in de buurt door te filteren op afstand. Artis, studententoegangskaarten kunnen niet online, maar alleen aan de kassa worden gekocht op vertoon van de collegekaart met foto en tevens het bewijs van inschrijving met studiejaar. Lidmaatschap, als je op de dag van je bezoek aan artis besluit lid te worden, krijg je het aankoopbedrag van je toegangskaart(en) retour. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van.00 tot.00 uur.

Vorige pagina kortingskaart na studenten ov welkom. We houden jullie op de hoogte. Kosten: een voordeelpas voor jongeren tot 30 jaar zover ik kan vinden (na wat speuren) alleen met 50 nog korting. Eerder was een rabopas ook een museumjaarkaart maar dat is heden niet. Vind je ook niet?

Jbl nl kortingscode, Mijnmodewereld korting, Zomervakantie korting ns, Sauna anholts korting,

Ook jouw lichaam zit tjokvol micro-organismen, samen zijn ze goed voor een gewicht van 1,5 kilo. De Museumkaart voor jongeren (tot en met 18 jaar) kost 32,45. Vorige pagina kortingskaart na studenten ov welkom. Studenten klik hier klik hier.v.t. Dan maak je je dag extra bijzonder en profiteer je van extra voordelige toegang. Het Stedelijk Museum Kampen is slechts een verkooppunt van de museumkaart.