ns los kaartje 40 korting

de enkele reis.p.v. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Reis voordelig mee met een, nS -abonnementhouder of OV-studentenkaarthouder. Winter2018 39F, gEEN code nodig E9B, gEEN code nodig CAC. Een enkele reis naar uw bestemming. Dan kunt u Samenreistickets kopen. 2,50 per kind, ook als mobiel ticket. Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. Ook als mobiel ticket, meest gekocht, onbeperkt reizen. Extra hulp Bekijk de handleiding Couponcode verzilveren (PDF, 193 kB) voor extra hulp bij het verzilveren van uw couponcode. Bijvoorbeeld via een actie in de Spoordeelwinkel.

ns los kaartje 40 korting

NS in behandeling genomen, bericht van Robin van 2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat. Dit is geen oplossing. Groepsticket Daluren, samen voordelig op stap. NS, bericht van Robin van 2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. De consument die voor deze optie kiest, kiest bewust voor het limiteren van z'n reisopties. Meest gekocht, dagretour, heen en weer op hetzelfde traject.

Horloge korting, Dominos korting leeuwarden, Karten de uithof korting, Sanadome nijmegen kortingsbonnen,

Bericht van Robin van 2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door. Bij, nS kan je tot 40 korting krijgen als je samen reist met iemand die het juiste abonnement heeft. Voer deze dan handmatig in en klik daarna op 'Verzilveren'. Ik vind dit geen oplossing en vind niet dat mijn probleem is opgelost! Gewenste Oplossing: Ik zou het op prijs stellen als net bij de OV chipkaart het ook mogelijk is de samenreiskorting toe te voegen, omdat er geen rede voor de consument is dat die er niet. In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Het gaat niet over het hebben van een OV chipkaart of niet. Prijs van uw rit Wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Ook als mobiel ticket, enkele reis. NS Interessante kortingscodes voor korting bij winkels die gerelateerd zijn aan NS love10 geheim30 43A035E7 crazyfeb2019 weekend15 kortingsbon de stofzak Wij denken dat je deze shops ook leuk vindt Ook van deze winkels hebben wij alle kortingen verzameld. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Als de persoon met de kaart van Nijmegen naar Utrecht in de trein van Maastricht zit, is de persoon een zwartrijder, omdat je alleen op het aangegeven traject kan reizen met een los kaartje.

Ns los kaartje 40 korting
ns los kaartje 40 korting

Hellendoorn avonturenpark kortingsbonnen, Eyeslipsface nl kortingscode,