splashtours rotterdam korting

Zaken en groepen, een echt Rotterdams zakenuitje? Tot 2,- korting op je tickets! En wilt u de gelegenheid graag een extra feestelijk tintje geven?

Korting Splashtours Rotterdam - Splashtours Rotterdamsplashtours rotterdam korting

Klokken expert kortingscode, Praxis kortingscode gratis verzending, Online kortingsbon brico,

Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! De rit kan op maat worden gemaakt. In zestig minuten rijd je eerst langs de meest fila schoenen online bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Stap dan in bij. Een potje lasergame in een mysterieuze omgeving. Om jou de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies. Wil je liever vanuit een cabriobus de stad ontdekken? Leuk: ging mee in de gele amfibiebus en schreef een recensie over Splashtours. Activiteiten in de buurt. Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Praktische informatie, de opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Maar de stad heeft nog veel meer leuks te bieden.

Onze dagelijkse lokale aanbiedingen. FunJet Boating geeft 35 korting vandaag! Boek nu op en gebruik onderstaande kortingscode ; Facebookfeb2015.