rondvaart amsterdam light festival

jouw bedrijfsevenement in stijl van A tot. Onze complimenten voor de medewerkers van de rederij, zij zijn niet alleen bijzonder vriendelijk maar ook heel catering was top, elke ronde met hapjes was hipper Mario heeft de kinderen onwijs leuk betrokken bij de vaartocht. Naast een überhaupt onvergetelijke dag, willen we graag vertellen dat de boottocht absoluut geweldig was!

Verwarmde boten met speciale audiotour Spectaculaire feeststeiger mét.a. Warme chocomel & glühwein. Aanlegplekken in Amsterdam Aanleg plekken voor de rondvaart in Amsterdam. Bedoeld om korte tijd aan te leggen om gasten aan boord te laten komen of juist van boord te laten gaan. Prijzen rondvaart Amsterdam- Boek hier de Amsterdam canal cruise!

Rondvaart amsterdam light festival dinner, Kortingscode by bar amsterdam,

Een salonboot huren in Amsterdam, voor de ideale vaartocht. De meest beroemde grachten zijn de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht. Er zou een gids mee kunnen varen, die u en uw gezelschap vertelt over de historie van de Amstelstad of de buitenhuizen langs de Vecht. Onze service gaat verder waar anderen stoppen. Deze verdelen de stad in kleinere eilanden die verbonden zijn door prachtige historische bruggen. U zegt het maar. Wij bieden tal van aantrekkelijke arrangementen, die ook allemaal naar uw wensen in te vullen zijn.

Rondvaart amsterdam light festival
rondvaart amsterdam light festival