dal voordeel ns vakantie

terug krijgen? Afhankelijk van het tijdstip waarop u reist en het soort abonnement dat u heeft, reist u met korting of reist u vrij. Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis. Heeft u een abonnement van NS? Uitgebreide informatie Direct bestellen. Keuzedagen voor 2e klas reizen kosten 25,50 per contractjaar. Dan reist u gewoon vrij. Nieuwjaarsdag:, reizen op feestdagen met een abonnement en samenreiskorting.

Dal voordeel ns vakantie
dal voordeel ns vakantie

In het weekend reist u onbeperkt van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. In de maanden juli en augustus de hele dag. Gratis persoonlijke OV-chipkaart (kost normaal 7,50). De looptijd van uw abonnement is 1 jaar. Enkel is dit bij mij nu niet verrekend en het ik gewoon het volle tarief betaald.

Voordeeluren, de voordeeluren zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting krijgt. Voordelen van een abonnement van. Reist u vooral op 1 traject? Op feestdagen onbeperkt de hele dag. Als u veel reist en u kunt buiten de spits reizen, dan is Dal Vrij erg voordelig. Download de productvoorwaarden abonnementen. Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat.

Dal voordeel ns vakantie
dal voordeel ns vakantie