korting dutch design week

te herleiden. In samenwerking met de Dutch Design Week kunnen we onze voordekunstliefhebbers een mooie korting aanbieden: maar liefst 15 korting op je ticket! Koop m dan nu voor 17,50 per jaar en maak meteen gebruik van de korting. En hoe verhouden beide materialen zich tot termen als 'duurzaamheid' en 'sustainability'? Daarnaast zijn er tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en feestjes. Al deze designers hebben via voordekunst gecrowdfund of gaan dat binnenkort doen.

Robot Love is dagelijks geopend van 11:00 tot 18:00 uur en vrijdag 26 oktober van 11:00 tot 21:00 uur. Eenmaal je polsbandje afgedaan, is het niet meer geldig. Van Abbemuseum - GEO design by Design Academy Eindhoven. Maandag 22 oktober t/m zaterdag 27 oktober van.00 uur tot.00 uur. Schueller DE waal op ironische wijze allerlei materialen uit hun directe omgeving om een vergelijkbare show van zestig looks te creren. Elke dag dat de voordekunst-stand er staat zal er een andere designer bij ons aanwezig zijn! Wij zullen de hele week in het. Familietickets Basic familietickets ( 50,-) zijn enkel aan de deur te koop. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

Bekijk hier meer info over de huidige aanbieding(en) en claim je voordeel! Elk jaar, in oktober, vindt in Eindhoven het grootste designevenement van Noord. Europa plaats: Dutch Design Week (DDW). Op ruim honderd locaties door. Dutch Design Week (voorheen Week van het Ontwerp) is een grootschalig en internationaal jaarlijks negendaags evenement in Eindhoven.

Little wannahaves kortingscode
Albelli korting september 2019
Poezelig kortingsbon