kortingsbon kerstfair marienwaerdt

tuin (ook planten) en nog veel meer. Op dit moment is er geen ticketverkoop met anwb voordeel. Dames krijgen make-up advies voor de feestdagen en kinderen maken een ritje in de arrenslee. Feestelijke muziek, tijdens de kerstfair op het landgoed Marinwaerdt is het ieder jaar weer een feestje. Nu staan er rond de kerstdagen bijna honderd kraampjes voor de gemoedelijke Kerstfair. Scoor een leuke kerstoutfit, ontdek een mooi feest make-upje en zoek leuke handgemaakt accessoires uit. Op deze prachtige historische avonturenpark hellendoorn kortingsbonnen plek wordt ieder jaar een gezellige kerstmarkt georganiseerd die veel bezoekers trekt. Kom het ervaren en bezoek in het najaar de kerstfair te Marinwaerdt. Rijd mee in een rinkelende arrenslee, schaats een rondje op de schaatsbaan of doe inspiratie op voor het kerstdiner. Door je bezoekje aan deze Kersfair zorg je er voor dat het landgoed behouden blijft!kortingsbon kerstfair marienwaerdt

De Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid. Marinwaerdt wordt elk jaar in augustus georganiseerd. Lees hier meer over de Landgoedfair!

De Landgoedfair is onder normale weersomstandigheden toegankelijk voor rolstoelgebruik. Altijd een zinvolle dag. Nee, er staat een jaartal op de munten. Tegelijkertijd trekt het prachtige landgoed en het 'Grote Huis' jullie aandacht ook wel. Er worden namelijk veel liederen gezongen en gespeeld door een band die te maken hebben met de feestdagen. Parkeren vlak bij het evenementterrein is mogelijk. Houden je kinderen ook van cultuur? Rondleidingen, samen met het gezin zijn jullie afgereisd naar Beesd om de kerstmarkt af te struinen. Schaatsen en arrenslee, beweeg! We kijken terug op een gezellige drukte waarbij het landgoed traditiegetrouw gevuld werd met inspirerende standhouders, vrolijke gasten en trotse medewerkers. Neem dan een rondleiding door het 'Grote Huis hier woonde vroeger de familie Marinwaerdt.

Marinwaerdt, ons eeuwenoude familielandgoed.
Ontdek de uitgestrekte natuur, onze historische locaties en onze.
(ten bate van het wandelpadenproject Stap voor Stap).
In de online voorverkoop tot en met 14 augustus krijgt u 2,50 korting.p.