sanjesfertier korting

wilde dieren, zoals wallaby's, neusberen, kamelen en papegaaien. In het natuurmuseum kunnen jong en oud meer over de Friese natuur leren. Uit de verlichte wolken aan het plafond vallen blauwe en witte ballen als regen en sneeuw naar beneden. De ballen worden via een ingenieus buizenstelsel omhoog gezogen, waarna ze op de wolken komen te liggen. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld.

Speelparadijs Sanjesfertier - Sanjesfertiersanjesfertier korting

sanjesfertier korting

Bol.com kortingscode forum 2019
Large korting september 2019
Sans online kortingscode invullen

Melding verbergen, meer info. In plaats van een betonvloer, ligt er nu een mooie, houten vloer, die het geheel een huiselijke sfeer geeft. Zo bakken ze de overheerlijke appeltaarten voor in het restaurant legt Wimer uit. Naast de beleving voor kinderen is ook de beleving voor ouders, en niet te vergeten grootouders, versterkt. Kinderen tot vier jaar kunnen zich vermaken in de softplayhoek. "Bezoekers kunnen dan zien dat wij voor hen aan het werk zijn geeft Wimer aan. Wimer nodigt iedereen die nog wil profiteren van de verbouwingskorting van harte uit: "De verbouwingskorting van 33 procent op de entreeprijs zetten wij om in een openingskorting. Zo werd de nieuwe griezelapenkooi al snel het spookhuis genoemd." In deze attractie kunnen kinderen in het halfdonker klimmen en klauteren.

Ons wintertarief is: Kind t/m 1 jaar: gratis. Kind 2 jaar: 6,00.p. Volwassene (15 6,00.p. Het leukste familiepark van Friesland. En het grootse verkeerspark van het noorden.