korting op greenfees

van krijg je zeer leuke kortingen op diverse golfbanen zowel binnen als buiten Nederland. Ik presenteer mijn boek bij de senioren kortingspas receptie van de golfbaan. Je kunt de greenfees eenvoudig via ons aanvragen en wij regelen voor je de gewenste starttijd met uiteraard de beloofde korting. Meer informatie, swingAway lidmaatschap voor 79,- per jaar, het SwingAway lidmaatschap is bedoeld voor leden die een handicap-54 opleiding halen of hebben gehaald bij Sportpark De Star, SwingAway of Pitch Putt Leidschendam. Bekijk hieronder de golfbanen met de korting die we kunnen bieden. Golfbanen, de golfbanen zijn enkel te boeken voor leden.

EGA-handicap lidmaatschap vanaf 56,- per jaar, heb je handicap 54 of lager, dan kies je voor het EGA-handicap lidmaatschap. Ook in 2018 is het voor leden van de Vijf Margen weer mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te spelen op 17 andere golfbanen in het Westen van Nederland.

In veel gevallen kunnen we alsnog een korting voor je regelen. Meer informatie, basis lidmaatschap vanaf 30,- per jaar. Met het boekje 531, golf partners, ik bestel het boekje hier, ik reserveer mijn tee time door de golfbaan te bellen. Ik valideer de gewenste voucher(s) van de app op dezelfde dag van gebruik. Limburg, noord-Brabant, noord-Holland, overrijssel, zeeland, zuid-Holland, golfbanen belgie.

Korting op greenfees
korting op greenfees

Vroege vogel korting intratuin zevenhuizen, Kortingsbon hof van eckberge, Actie korting hema fotoalbum, Korting spelerij dieren,