korting koelkast eandis

of telefonisch of via e-mail. Geef die bon dan in de winkel af aan de kassa wanneer u het toestel koopt. Een kortingbon die je in 2016 aanvraagt, is dus geldig tot 31 december 2016. Het aanvraagformulier stuur je ingevuld, samen met een bewijs dat je in aanmerking komt, op naar Eandis-REG-afdeling, Postbus 10020 te 2800 Mechelen. Beste klant, Omdat we de handen in elkaar slaan met Infrax zal deze website op 7 februari verdwijnen, maar uiteraard blijven onze diensten bestaan. Een kortingbon die u in 2018 aanvroeg, was dus geldig tot eind 2018. Een kortingbon die u in 2019 aanvraagt, is geldig tot en met 31 december 2019. Je kan ons vanaf dan vinden op onze vernieuwde website. Je vindt alle info over deze kortingsbon op: /kortingbonbeschermd.

Samen vullen jullie het aanvraagformulier. Je kunt een kortingsbon zelf aanvragen bij de netbeheerder (bijvoorbeeld Eandis). Of je hebt een afspraak met een maatschappelijk werker van het ocmw en je komt op afgesproken moment langs. Geef die bon dan in de winkel af aan de kassa wanneer je het toestel koopt. Let op : De korting is niet geldig voor droogkasten of diepvriezers.

De kortingbon is altijd geldig tot het einde van het jaar van de aanvraag. Nieuwe koelkast (met of zonder vriesvak) met het label A, A. Ter plaatse: wat meebrengen, kosten. Gratis, extra info, een lijst met de deelnemende handelszaken vind je op de site. De Vlaamse regering zorgt voor een kortingsbon van 150 euro die je kunt inruilen aan de kassa wanneer je een energiezuinige koelkast met label A/A/A of wasmachine koopt met label De kortingsbon dekt de meerkosten. Kies dan een toestel met energielabel A, de zuinigste in hun soort. De kortingbon is er alleen voor beschermde afnemers in het Vlaams Gewest.