ns 65 kortingskaart

mee brengen voor een reiziger die na aankomst in het ene deel overstapt op een trein die van het andere deel vertrekt. 49 50 Zij vonden een methode om de wegwerpkaartjes te resetten, waardoor deze onbeperkt hergebruikt kunnen worden. De conducteur kan hierdoor geen advies meer geven waar men moet overstappen of dat men in de verkeerde trein zit, tenzij de reiziger dit specifiek vraagt. Wil je op een zaterdag of zondag naar een provinciehoofdstad of Rotterdam? Bij bussen, trams en paaltjes bij stations en perrons geeft de kaartlezer én piep bij inchecken en twee bij uitchecken.

Via het menu kan voor "product ophalen" worden gekozen en het product of saldo wordt via een beveiligde gprs-verbinding of soms via de adsl/glasvezellijn opgehaald van de centrale computer, de zogenaamde National Action List ( NAL en op de chip geladen. 71 Diefstal bewerken Diefstal van lege OV-chipkaarten uit automaten of winkeltjes is nauwelijks interessant. In gelede bussen zitten meer kaartlezers. Producten kunnen op deze automaat niet worden aangemaakt.

Het enige actieve onderdeel is de kortingsbon zalandp beveiligingsmodule. RET vermeldt bij check-ins ook instaptarieven, GVB niet. Met de postpaid-methode is saldo laden niet meer nodig en rekent men dus niet direct. Trans Link Systems heeft een zogenaamde kwalificatie- en certificatietraject ingericht voor leveranciers. Dienst Uitvoering Onderwijs toegekend als onderdeel van de prestatiebeurs. OV-chipkaartlezers zijn aanwezig in tram en bus, incl. De financile afwerking, de boekhouding en rapportage aan de vervoersautoriteit.