anonieme ov-chipkaart met reizen op saldo

niet opnieuw. Wil je vooraf weten wat je reis kost? De OV-chipkaart is een reisbewijs voor al het openbaar vervoer in Nederland. Alle producten van de oude kaart worden gekopieerd naar de nieuwe OV-chipkaart, waarmee je weer 5 jaar op pad kan. Online overzicht van gemaakte reizen en kosten (handig voor declaraties). Als je niet uitcheckt, betaal je dus het volledige instaptarief. Een anonieme OV-chipkaart koop je op stations, bij tabakszaken, OV-balies en supermarkten. Abonnement opladen is mogelijk. Automatisch opladen is mogelijk.

Je hebt hiervoor je ordernummer en annuleercode nodig. Deze staan op je dagafschrift en in de e-mailbevestiging van de bestelling. Zonder saldo op je OV-chipkaart kun je niet reizen met het OV (tenzij je gebruik maakt van een abonnement). Je kunt zowel je anonieme als je persoonlijke OV-chipkaart opladen met saldo. Er zijn verschillende manieren om je OV-chipkaart saldo op te laden.

Snowworld landgraaf met korting, Harry potter expo met korting, Parkeren op schiphol met korting,

Kijk op voor adressen. Zonder naam en pasfoto. Jongeren van 12 t/m 18 jaar in Brabant; alleen wanneer zij reizen op saldo met een persoonlijke OV-chipkaart. Per ongeluk op saldo gereisd met een abonnement? Ook kun je online saldo bestellen. Mensen van 65 jaar en ouder. Gelijk na aankoop te gebruiken. Reizen op saldo activeren is daarom in principe niet nodig, tenzij je dit product nog niet geactiveerd had op je oude kaart. Hierna volg je de aanwijzingen in het scherm.

Efteling kaartjes met korting, Korting met artis jaarkaart,