korting sanadome veronica

dagentree Pak deze code4enk Januari 2019 Gebruik deze Sanadome kortingscode. In het Sanadome kan je ook heerlijk dobberen in de verschillende baden. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Sanadome korting! Er zijn veel dingen te doen in beleven, bij verscheidene arrangementen kun je ook terecht voor een culinair hoogstandje. Het staat allemaal voor je uitgestald. Adem het vredige karakter van de omgeving in en kom lekker tot rust. Het dragen van badkleding in de Thermen is verplicht. Niet gevonden wat je zocht? Ontspan met én van de Beauty Wellness behandelingen zoals massages, Haman-, gezichts- en Duo behandelingen. Hier worden regelmatig win-acties gehouden waarbij je kans maakt op bijvoorbeeld tickets voor een dagje wellness, een hotelarrangement of beautyproducten.

Sanadome kortingscode - 10 korting in januari 2019
Sanadome kortingscode: 20 10 korting in januari 2019
Met korting naar, sanadome

Sana650DAG Verlopen op: 2 december 2018 Deze Sanadome kortingscode geeft je 4,50 korting op een. Naast het ontspannende en zuiverende effect heeft thermaal water een verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten. Reserveren voor de Thermen is niet mogelijk. Proost samen met je partner of vriend of vriendin op een heerlijk weekend weg. Overnachten ontbijten, scandic Sanadome is meer dan alleen een wellnesscomplex. Sanadome is een toonaangevend wellnessbedrijf; in alle baden stroomt mineraalrijk Thermaal water uit eigen bronnen. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, al vanaf 68 heb je een massage geboekt bij Sanadome. De baden zijn thermaal van aard, dit betekent dat ze lauwwarm zijn en dat je hier altijd zonder moeite in kunt gaan. In de thermentuin komt een buitenmens thuis. Tussendoor even een luchtje scheppen?korting sanadome veronica

Bijna elk seizoen is er een actie waarmee je tot 50 korting krijgt op je entree of hotelovernachting. Ontvang nu 20 10 korting bij Sanadome via. Pak korting op je verblijf bij dit 4-sterren spa- wellnesshotel met een Sanadome kortingscode januari 2019. In Sanadome in Nijmegen vind je een prachtig Thermenlandschap met thermaalbaden, een zoutwaterbad, whirlpools en stoomkamers. Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze.