treinkaartjes korting jumbo

onbeperkt reist. Stap 3: Kies je Dagje Uit en het aantal munten dat je wil verzilveren. (Als je reist met een NS Kortingskaart wordt nog niet de juiste prijs getoond. Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Verkoopperiode: t/m 24 december 2017, reisperiode: 11 december t/m zondag Type: Dal Vrij Dagkaart, treinkaartje Parijs 35, binnenkort een weekendje weg naar Parijs? Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor in de maand september. Hema Treinkaartjes, verkoopperiode: t/m, reisperiode: t/m Prijs: 19, type: NS Dagretour 25 fotoafdrukken, kruidvat Treinkaartjes. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Ze bieden namelijk t/m 30 september 2016 een dagretourtje een warme drank en brownie aan voor 20, als je 2e klas wilt reizen of 27,- voor een 1e klas treinkaartje.

In het algemeen geldt: doordeweeks niet voor 9:00 uur geldig, in het weekend wel. Uiterste reisdatum is Bestellen of meer informatie? Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Bestel via: Internationale treintickets. 2,50 euro, die je kunt stapelen tot een korting van 25 euro per kaartje.

Treinkaartjes korting jumbo
treinkaartjes korting jumbo

Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. Hij was sinds 28 april1976 de officile beheerder van het filmarchief en droeg eind 2016 het stokje myxlshop kortingscode over aan Nico Spilt. Maak uw stedentrip helemaal compleet door een hotelovernachting erbij te boeken en Parijs te ontdekken vanuit een luxe uitvalbasis. Bekijk de volgende 2 links voor de laatste trein acties. Klik hier voor de adressen. Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Zo kon je tussen 14 maart en munten sparen.w.v. Wel dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt. Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag. Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Stap 4: Betaal het resterende bedrag.