korting fotofestival naarden

Fotofestival! Mail het Festivalcafé en je wordt teruggebeld voor overleg. Facebookpagina van het Festivalcafé. Directievervoer, als je voor zaken veel op de weg zit, is het erg prettig als je onderweg die belangrijke telefoongesprekken ongestoord kan voeren. Of bezoek het fotofestival en boek daarna een lunch of diner in het gezellige café! En wat is er nou leuker dan dat in het Festivalcafé te doen? Bestel dan een taxi bij Gooise Taxicentrale en zet je schrap voor de comfortabelste rit in je leven.

Naar het ziekenhuis gaan doe je niet voor je lol, daarom maken wij de taxirit zo plezierig mogelijk. Terug in Nederland na een lange vliegreis? Ter gelegenheid van de 14e editie van het. Tijdens het, fotofestival Naarden, wat 14 mei begint, maar liefst zes weken lang elke dag geopend in de Vesting Naarden: Het Festivalcafe! Je buitenlandse gasten in een luxe, comfortabele auto vanaf de luchthaven laten ophalen geeft direct een goede indruk.

Zo heb je geen gedoe met gesleep van koffers in het openbaar vervoer en bespaar je geld op de parkeerkosten bij de luchthaven. Van 21 mei t/m gt heel, naarden vol met fotos tijdens het, kortingscode feetje fotoFestival. Stephan vanFletteren ; fotografen die al meerdere grote prijzen op hun naam hebben staan (oa World Press Photo awards). Het Portret : een portret van de Nederlandse fotografie en haar fotografen. Wil je het hele Festivalcafé (met terras!) een avond afhuren voor een borrel of diner met jouw gezelschap? Gooise Taxicentrale begrijpt dit als geen ander. Naarden omgetoverd tot festivalterrein. . Kirill-Lewerski Joost van den Broek Taryn Koos Breukel. Nederlanders maken al eeuwen de beste portretten van de wereld! Vier lekkere sandwiches met gevarieerd beleg 1 kopje koffie of thee, diner-arrangement (vanaf 10 personen) 27,50.p. Luchthavenvervoer heeft speciale tarieven mits er 24 uur van te voren is gereserveerd.

Er is weer een prachtig fotofestival om naartoe te gaan. Naarden : 40 verschillende fotografen, 10 verschillende lokaties.