ns treinkaartjes met korting

Opmerking: Alleen geldig in het weekend op de zaterdagen en zondagen. Het voordeel loopt natuurlijk nog meer op bij nog langere treinreizen. Naast de goedkope treinkaartjes ontvangt u een gratis voucher koffie of thee Italiaanse lekkernij bij Doppio. Dat is maar 7,50 euro per persoon. In dat geval worden deze NS dagkaarten aangeboden voor een bedrag tussen de 14,-. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig in de daluren en in het weekend de hele dag. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Deze NS dagkaarten zijn te gebruiken.00 en op zaterdag kortingsbon hellendoorn 4 personen en zondag de gehele dag. Dagretour Met de NS Dagretour reist u op én dag retour op een traject naar keuze.

De OV-studentenkaart is met uitzondering van feestdagen altijd geldig. Onder kinderen wordt in dit geval alle kinderen t/m 11 jaar verstaan.

Ns treinkaartjes met korting
ns treinkaartjes met korting

Little dutch met korting, Kijkshop.nl korting,

Nog meer voordelen, je checkt zorgeloos in en uit. De hele dag geldig op een zaterdag of zondag in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, paleis t loo korting Keolis en Veolia. Prijs: 13,99, geldig: 7 februari t/m Aantal personen: 1, treinvervoerders: Alle treinvervoerders, link: NS dagkaart hema. Dus maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur en op zaterdag of zondag de hele dag. Let erop dat er maar een beperkt aantal kaarten zijn hierbij geldt opop. Blokker NS dal uren kaart Het nieuwe jaar begint al goed met alweer een nieuwe treinkaartactie van Blokker. Houdt er rekening mee dat er ook Dal Dagkaarten of Dalurenkaarten worden verkocht. NS dagkaart Kruidvat, voor wie in het weekend goedkoop met de trein wil reizen heeft Kruidvat weer NS dagkaarten in de aanbieding. Deze goedkope treinkaartjes in juli zijn geldig op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. De treinkaartjes van AH zijn te gebruiken bij de treinvervoerders NS, Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia.

Uit eten met korting venlo
Manfield kortingscode glamourday
Treinkaartjes korting jumbo
Zooparc de beauval korting