yankee candle aanbieding

plaatje zie je de bijbehorende prijs. En dan heb je nog maar echt een mini stukje gebruikt! Bij Icons exclusive home and lifestyle vind u mooie sfeervolle artikelen om uw woning een warme, gezellige, romantische of landelijke uitstraling te geven. Dus, ik was natuurlijk heel blij; korting dierentuin rotterdam nu ging ik eigenlijk die luxe geurstokjes proberen! Al onze woondecoratie, meubelen, verlichting en overige artikelen zijn met zorg uitgekozen en geselecteerd op kwaliteit en originaliteit. Als je gaat bestellen, dan zou ik je zeker aanraden om sowieso ook wax tarts te bestellen!

yankee candle aanbieding

Ik heb het beste voor het laatst bewaard, de wax tarts. Echt, als je een geur wilt proberen, dan zou ik voor een wax tart gaan. Op dit moment hebben ze ook allemaal winter- en kerstgeuren, maar ik ben bijvoorbeeld ook de geur. Zo kun je in dit overzicht meteen doorklikken naar jouw favorieten en weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt! Maar echt, het maakt niet uit van wat voor geuren je houdt, ik denk dat je hier terecht kunt. Maar toch zou ik niet voor deze gaan. Dan de soft blanket geur in het potje. Die is echt een stuk groter, maar hiervoor betaal je ook meteen 23,50, ik heb even getwijfeld omdat het verschil qua formaat echt enorm is, maar dit formaat leek ons iets geschikter voor in.

Home - Corinas woondecoraties TIP: De meest heerlijke geurkaarsen Online Parfums - Jouw Parfum Thuiswinkel Notino Rituals geurstokjes, wat vind ik ervan?