kortingscode ns treinkaartje

: NS Dagretour (1e klas) Hotchocspoon bij Chocolate Company. Kijk op: Internationale Treinkaartjes NS Acties in 2019 De NS houdt regelmatig acties en deze publiceren wij vrijwel direct op onze website. NS Dal Dagkaart 19 (September 2018) Bekijk Actie Tijdelijk bestelt u een NS Dal Dagkaart voor 19 bij ActieVanDeDag voor de reisperiode t/m De NS dagretour is online te bestellen bij ActieVanDeDag en beperkt verkrijgbaar. Lees meer: Trein naar Body Worlds. Lees meer: Trein naar Spoorwegmuseum. Verloopt op : 12 februari 2018 Geplaatst : 12 maanden geleden. Sinds april 2013 heeft het rijksmuseum te Amsterdam haar deuren opnieuw geopend en verwerkt sindsdien weer duizenden bezoekers per dag. Korting op Internationale Treintickets Binnenkort een stedentrip of treinreis maken? Het reisproduct is geladen op een NS e-ticket die u online kunt verzilveren voor de gewenste reisdag, waarna u deze uitgeprint kunt meenemen en in- en uitcheckt met de unieke QR-code op uw ticket.

Maandelijks bestelt u via hier treinkaartjes met korting en reist u goedkoop met de trein.m.v. Dan raden wij u aan om de reis van te voren goed te plannen, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. AH Treinkaartjes 16 (Oktober 2018) Bekijk Actie Vanaf maandag 19 november zijn er weer treinkaartjes bij Albert Heijn verkrijgbaar! Vaak met korting verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel in combinatie met een lunch. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. Lees meer: Korting naar Madame Tussauds. Maar moet je nog regelmatig met het openbaar vervoer? Dit goedkope treinkaartje is geldig op een traject naar keuze voor de heen- of terugreis in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Op deze manier verzekerd u zichzelf van een geweldige dag in Madurodam en hoeft u zich geen zorgen te maken over de heen- en terugreis. De NS Wintertoer is geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum Samenreizen is verplicht. Verloopt op : Geplaatst : 8 maanden geleden, voordelig meereizen met de NS, code Verlopen. Bestel daarom t/m 6 januari een Trein dagretour entreebewijs bij de Spoordeelwinkel en ontmoet bekendheden als Ronaldo, Lady Gaga, Maxima, Messi en Armin van Buuren. Hiermee reizen deze kinderen namelijk helemaal gratis. Aantal in en uitstappers per station. Schaf dan het Kids Vrij abonnement aan! NS dagkaart of dagretour. Dit zijn dagkaarten, maar enkel geldig in de daluren en het weekend. Wij publiceren maandelijks de laatste aanbiedingen en trein dagkaart acties.