slimbestraten.nl kortingscode

en er dus veel slechte tegels werden gelegd door de stratenmaker die kortingscode mom in balance abonnement wij ingehuurd hadden. Tegels mooie A kwaliteit voor 14,00. De geleverde partij gebruikte tegels was keurig gesorteerd, waardoor het gemakkelijk verwerken. Bestelling bij slimbestraten van 85 m2 tegels 60x60 opsluitbanden en 2 big Bagdad 2000 kg split. Categorien is al jaren de specialist in hoge kwaliteit natuursteen tuintegels en natuursteen binnenvloeren. Bestelling kwam keurig op afgeleverde datum en tijdstip.

Is al jaren de specialist in hoge kwaliteit natuursteen tuintegels. Is een steenhandel met een groot assortiment en een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Wij leveren steenproducten in 20 landen, voornamelijk aan aannemers van grote projecten. In de Benelux leveren we onze producten ook aan particulieren. Breed assortiment staat bekend om haar bijzonder brede assortiment.

De korting ohra service is prima en de afspraken worden nagekomen, ook als het een dag later. Doordat er nog wat zaagwerk gedaan moest worden kwamen we toch nog redelijk uit. Vriendelijk vrachtwagenchauffeur die ondanks een smalle straat en stromende regen alles op de aangewezen plek neer zetten. Tot op de oprit bezorgen klopt al niet want de kortste trailer is 13 mtr. Na de levering nog steeds vriendelijk en behulpzaam,een paar tegels ruilen voor een andere kleur (pad) was geen probleem. Dit is ook het juiste adres voor natuursteen muurafdekkers, natuursteen muursteenstrips, sierbestrating, klinkers, metselstenen, rijplaten, keerwanden en betonplaten. Duidelijke en overzichtelijke site. De prijs die wij bieden is scherp vanwege het grote aantal restpartijen waarover wij beschikken.

Goedvuurwerk.nl kortingscode
Sneltegoed kortingscode
Groupactie nl kortingscode
Pyro box kortingscode