ns dagkaart actie 2019

gebruik maken van alle binnenlandse treinvervoerders. Een ontbijtbuffet en een Gl├╝hwein als welkomstdrankje. Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten. Deze worden aangeboden voor maar 19,50!ns dagkaart actie 2019

Alles over de acties die er bij de NS zijn op het gebied van dagkaarten. Reizen met de trein is in Nederland vrijwel onbetaalbaar geworden.

De gezellige binnenstad van Gelsenkirchen staat garant voor een romantische kerstsfeer en ook een kerstmarkt! Wanneer, waar en hoe deze treinkaartjes te bestellen. En dat allemaal voor slechts 24,50 per persoon! Pak deze deal, hoewel het met de warme zomer van 2018 moeilijk is voor te stellen, staat kerst alweer voor de deur. Dan kun je bij Actie van de Dag een dagretour kopen voor 18,50. Dit in tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland mag reizen. Van korting scheer en foppen huizen deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Vers, biologisch, gezond, hip en ontzettend lekker. Op deze pagina voer je het aantal te bestellen treinkaartjes en de nodige gegevens.