ns business card meereizen kind

pas. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Ik heb gelezen dat een Kids Vrij abonnement niet op de NS Businesscard gezet kan worden. Samenreiskorting laadt kortingscode river woods u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig.

Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat.
Ieder kind reist met zijn eigen persoonlijke OV-chipkaart.
Kinderen reizen onder begeleiding van een meereizend persoon van 12 jaar of ouder.
Kids Vrij is ook te gebruiken in de bus, tram en metro in heel Nederland.
Kinderen van 4 tot en met 11 jaar krijgen dan automatisch 34 korting.

Ieder kind kan het krijgen en het maakt niet uit met wie het kind meereist. Vroeger was dat anders maar de informatie er over is niet goed aangepast. Dat kan alleen als er een abonnement op uw Business Card staat. Als dat zo is, dan kunt u maximaal drie medereizigers met korting laten meereizen buiten de spitsuren. NS benadrukt dat het Kids Vrij-abonnement geen 1-aprilgrap.

Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Dan kunt u Samenreistickets kopen. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Ga dan naar. Als vervolgens in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. U kunt Kidsvrij helemaal niet op uw abonnement plaatsen, zo werkt het niet. Ieder kind kan het krijgen en het maakt niet uit met wie het kind meereist.ns business card meereizen kind

Kids Vrij bestellen Om de persoonsgegevens te controleren moet er énmalig 0,01 euro afgerekend worden. De volwassene waarmee het kind meereist hoeft geen familielid te zijn. 12-27 jaar Kinderen en Jongeren vanaf 12 t/m 27 jaar reizen met een eigen pas: de Jongere Pas.