macbook met korting

leerkrachten en medewerkers van de associatie KU Leuven moeten geen onderwijs account aanvragen, ze kunnen zich rechtstreeks aanmelden met hun centrale KU Leuven account in de speciale webshop voor de KU Leuven Associatie. Op de onderstaande producten komen in aanmerking: MacBook - De nieuwe MacBook, MacBook Air en MacBook Pro. Kies je voor Apple dan zit je zeker goed.

Is het collegejaar voorbij dan kun je opnieuw weer de bovenstaande hoeveelheid Apple producten kopen met studentenkorting. Verplichte velden, formulier wordt verzonden.

Natuurlijk dit alles met een goede accuduur. De hoogte van de studentenkorting varieert per product. Hoeveel Apple producten mag je kopen? De producten van Apple zijn vooruitstrevend, gebruiksvriendelijk, uiterst krachtig kortingscode gogo reizen en stijlvol. Een student maakt tegenwoordig veel gebruik van elektronica, bijvoorbeeld middels een smartphone of iedere dag op zijn of haar laptop. Om een bestelling in de 'Apple Online Store voor Onderwijs' te plaatsen moet je minimaal 18 jaar oud zijn en tevens telefonisch bereikbaar te zijn. Home, apple Macbook Pro Intel Core i5 met 500GB HDD en MacOS High Sierra. Wie komen in aanmerking voor de Apple studentenkorting? Apple Music - Bekijk voor meer informatie de pagina: Apple Music Student.

macbook met korting

Sanitairwinkel kortingscode
Partena korting molenheide
Somultishop kortingscode