ns korting daluren

dan 4 kaarten, maak dan meerdere bestellingen. Bij aanschaf van dit abonnement kunt u er voor kiezen om 3 kinderen t/m 12 korting gamepc.nl jaar toe te voegen aan dit abonnement. Het NS Dalvoordeel abonnement geeft u 40 korting, waardoor u nog maar 11,79 hoeft te betalen. Dagelijks vervoeren de Nederlandse Spoorwegen (NS) ruim én miljoen passagiers.

ns korting daluren

Ns 40 procent korting reizen, 80 korting merkkleding,

Sinds moet degene die op basis van de Samenreiskorting met korting wil reizen, gebruikmaken van een OV-chipkaart, en moet hij voor de reis bij. Betalen kan snel, veilig en via uw eigen bank met iDeal. Uitgebreide informatie Direct bestellen. Voordelen korting philips personeelswinkel van een abonnement van. Klik hier om direct de te lezen. Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? Heeft u geen iDeal? . Op een aantal feestdagen reist u.00 uur met korting. U dient Kids Vrij apart te bestellen. Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met de trein in heel Nederland.

AD deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen. Na het eerste jaar worden de abonnementskosten jaarlijks van uw rekening afgeschreven, via automatische incasso.