korting dagkaart ns

binnenlandse treinvervoerders. De online verkoop start een dag eerder. Met de NS Treinpakkers kunt u goedkoop met de trein en dit combineren met een uitje, dagje shoppen of bezoekje aan familie.

Bekijk ook: NS Dagkaart al vanaf 18 euro.s. Het treinkaartje van de supermarktketen is een kleine twee weken verkrijgbaar en ook online via /tickets. Voor wie in het weekend goedkoop met de trein wil reizen heeft Kruidvat weer NS dagkaarten in de aanbieding. Voor maar 13,99 reist je onbeperkt door heel Nederland op een zaterdag of een zondag. Een dagje met de trein tijdens de daluren?

Dat kan met de NS Dagkaart die je bij Actie van de Dag kunt kopen. Deze actie is opnieuw verlengd. De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m. Let op, deze actie is afgelopen.

Zwaluwhoeve kortingsbon, Truttig tegeltje kortingscode, H&m kortingscode forum 2019,

Prijs: 17,50, geldig: 10 november 2014 t/m 1 februari 2015. Meer weten over NS Flex. Blokker NS dal uren kaart Het nieuwe jaar begint al goed met alweer een nieuwe treinkaartactie van Blokker. De unieke code voor het verzilveren van de treinkaartjes zijn te koop in de wnkels en op hemasite. De NS dagkaart van kruidvat is geldig in alle treinen, dus niet alleen bij NS maar ook bij de andere treinvervoerders. Check daarom eerst even de website van NS spoordeewinkel via de onderstaande link voor de voorwaarden. De Thalys is uitgesloten van deelname aan de AH trein actie.

En dit allemaal zo voordelig mogelijk met een Goedkoop Treinkaartje. Meld je dus aan, betaal en ontvang de code die je nodig hebt voor het bestellen van deze goedkope treinkaartjes in de NS Spoordeelwinkel. U kunt gebruik maken van deze NS dagkaart t/m 4 augustus 2013 vanaf.00 uur en op de zaterdagen en zondagen de gehele dag.

Sims 4 korting 2019
Voetbalshop korting
Nelson kortingscode