kortingscode sanadome nijmegen

is niet beoordeeld. Thermen* Thermaal binnenbad: dagelijks van.00 tot.30 uur Thermaal buitenbad: dagelijks 10.00.00 uur* * Sluitingstijd groot thermaal buitenbad onder voorbehoud. Sauna voor mensen met een beperking Wij vinden dat wellness voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Houd er wel rekening mee dat de whirlpools alleen toegankelijk zijn met een trapje. Je wordt direct doorgelinkt naar de website van Sanadome zelf en betaald niets extras. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor wellness met badkleding en overnachting in het 4* Sanadome Hotel.

Kortingscode sanadome nijmegen
kortingscode sanadome nijmegen

In thermen Sanadome is een zoetwaterbron en een thermale zoutwaterbron. Geniet dag van een dagje wellness bij Sanadome en sluit de dag af met een Spray Tan behandeling. Handig om te weten, de spray tan behandeling van het award winning kortingscode drogist.nl 2019 merk; Natural Tanning Spray van Marc Inbane wordt altijd aan het einde van de dag ingepland want daarna mag je even het water niet meer. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jezelf helemaal te verwennen: een prachtig hotel, heerlijke Thermen, verschillende ontspannende behandelingen en een ruime fitness. Je hebt van de aanbieders bekeken Nooit meer iets missen? Lees meer tot 10 korting Pak deze korting Heb je deze sauna's al eens bezocht? Daarnaast heeft het een positief effect op lichaam en geest door de vele mineralen die zich bevinden in dit natuurlijke bronwater. Over het algemeen blijft spray tan 5 dagen zitten, dus dan kan je daar rekening mee houden qua data.

kortingscode sanadome nijmegen

Hallmark kortingscode november
Petite louise kortingscode
Kiezeltje kortingscode 2019
Foodora kortingscode 10 euro