korting sauna utrechtse heuvelrug

de Wellness lounge en aan de bar. Home sauna Acties » 2 voor 1 Acties heuvelrug, samen naar de sauna met korting tot zelfs een geheel entree! Wellness Te vinden in Afstand Reistijd Sauna Heuvelrug Veenendaal 3,5 djimmi.nl kortingscode km 9 min. U vult volledig het formulier in om in aanmerking te komen voor deze 2 voor 1 entree aanbieding. Wij wensen u veel gemak van de site en veel Wellness genot tijdens uw bezoek bij ons in, veenendaal! Heuvelrug zult u niet snel iets tekort komen. Het is prachtig gelegen aan de rand van. Het aanbod sauna s welke u op de pagina aantreft, baden en overige faciliteiten zijn erg speciaal.

Abonneer u op de nieuwsbrief! Arrangementen, uiteraard biedt Sauna De Heuvelrug arrangementen aan om je dagje sauna voordelig te boeken en je iets extra's te geven voor een welverdiende ontspanning. Sauna, drome Putten 34,5 km putten ).

Wijnbeurs korting
Review sauna geldrop
Slimbestraten nl kortingscode
Kortingscode flixbus oktober

Beauty Wellness Sauna de Heuvelrug -Veenendaal (provincie Utrecht) biedt meer dan alleen een dagje sauna. Keuken sluit 's zondags om 22:00u! Wij zijn korting profotonet aangesloten bij, veilig betalen met, print Meenemen. Voor echte verwennerij kan je ook kiezen voor een van de body specials of spa rituelen. U betaalt slechts 24,- entree voor 2 personen. Veenendaal aan het natuurgebied de Utrechtse, heuvelrug. Ontvang uw voucher per mail, direct na bestelling. Met vijf verschillende sauna's binnen en buiten is er genoeg keus voor ieders persoonlijke smaak. Kijk voor de geldigheidsperiodes van deze actie op: Twitter deze Actie. De menukaart wisselt regelmatig en vaak zijn er dag- of weekaanbiedingen. Het is prachtig gelegen aan de rand van Veenendaal aan het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug.

Behandelingen, hotstone massage, beautyafdeling, relaxmassage, sportmassage, lichaamsmassage. Cookie instellingen aanpassen, hieronder kunt u aangeven welke cookies u wilt accepteren, meer informatie. Advertenties, om bij te houden welke advertenties u al heeft gezien en hoe vaak. Beauty Resort, in de beauty salon van Sauna De Heuvelrug zijn er alle mogelijkheden om jezelf te verwennen. Je vind er onder andere een hooiberg sauna die speciaal ontworpen is voor de Finse Loyly (opgietingen een droge buitensauna met een temperatuur van 90 graden en een zoutsteen- en kruidensauna.