reizen met kortingskaart ns

Amsterdam naar Brussel is deze bespaarde tijd met de Thalys 1 uur en 8 minuten. Hierbij zijn zowel de tijd om voorafgaand aan een vlucht op de luchthaven aanwezig te zijn als de tijd om door de beveiligingscontrole te komen in de berekening meegenomen. Een NS Weekenddagretour voor 18,50, een dal dagkaart voor 19,50 en een NS dagretour voor 23,50. U kan deze aangepaste maaltijden min. Herfst: 1 september t/m Treinkaartjes bij Kruidvat, in juni 2018 bestelt u weer goedkope treinkaartjes bij Kruidvat. Wil je naast tijd besparen ook milieuvriendelijk reizen? Geniet van je treinreis! En op deze bestemming is het mogelijk om met de bespaarde reistijd het gigantische Kasteel van Versailles in Parijs te bekijken. Goedkope dagkaarten bij Albert 101munten kortingscode Heijn Zolang de voorraad strekt zijn er goedkope dagkaarten te koop bij Albert Heijn die zowel doordeweeks als in het weekend zijn te gebruiken in treinen van de NS, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Internationale treinplanner, wil je een treinreis naar een bestemming in Europa plannen? Bestellen kan via: /DalVoordeel NS Treinpakkers (januari 2018) T/m zijn er weer treinpakkers verkrijgbaar bij. Sluiten, belangrijke info voor UW treinreisbelangrijke info. Een dag spotgoedkoop met de trein?

Korting ns met cjp pas
Ns 40 procent korting reizen
Korting met diergaarde blijdorp abonnement
Albert heijn reclame hamburgers met korting

"isOneWay false, heen en terug Enkel Centraal (NL) ( CS, Centraal displayTitle Amsterdam Centraal (Be) ( Bruxelles St Pancras International (Gb) ( Londen Eurostar displayTitle London St Pancras International Nord (Fr) ( Parijs displayTitle Paris Nord Hbf (De) ( Keulen, Koeln, Koln, Cologne displayTitle Köln. Met deze actie worden goedkope treinkaartjes werkelijkheid! De aanbieding is geldig in de periode van 01 februari t/m NS Dal Voordeel actie Deze aanbieding is lopende tot 31 oktober en verkrijgbaar via. Wil je een zeer milieuvriendelijke treinreis in Europa maken? Daarbij reizen maximaal 3 passagiers met 40 samenreiskorting met u mee.

Europa heeft een zeer uitgebreid spoornetwerk en is op Azi na het werelddeel met de meeste hogesnelheidslijnen. Zo kunt u in de periode van 01 juni t/m voor een minimaal tarief naar deze Duitse bestemmingen reizen per ICE International.