korting motorbeurs utrecht 2019

clothes and all the other parts. Anne-Marie Vos, segmentmanager van Motorbeurs Utrecht: In de afgelopen edities kwamen er jaarlijks tussen.000 en 100.000 motorfans naar Utrecht. De eerstvolgende editie van de Motorbeurs is van 14 tot en met 17 februari 2019. Tom Crooijmans, Head of BMW Motorrad Nederland: Motorbeurs Utrecht is een belangrijk moment voor de branche, het betekent namelijk de start van het motorseizoen en voor ons merk is het de uitgelezen kans om te laten zien wat we voor 2019 in petto hebben. Overnachten, als je meerdere dagen de Motorbeurs wilt bezoeken of wanneer je het gewoon leuk vindt om nog wat langer te verblijven in de fraaie stad Utrecht kan het interessant zijn om een hotelkamer bol com kortingscode te boeken: Overnachten Utrecht? Het programma zit ook bomvol spektakel, zo zijn er stunts en ook custom bikes ontbreken niet. Bezoekers van de Motorbeurs kunnen een kaartje kopen voor 17,50 aan de kassa. Gratis Meet Greet afhaaloptie in onze winkels.

Feest van motorrijdend Nederland. Dan mail je deze naar. Behalve de nieuwste motoren vind je op de Motorbeurs ook informatie over onderhoud, motorkleding, motorclubs, enzovoorts. Daarnaast is er een gloednieuwe Yamaha Race Zone én een BMW GS Adventure Arena bij gekomen. De organisator van Motorbeurs Utrecht (Jaarbeurs) betreurt dit uiteraard, maar beseft ook dat in de afgelopen 35 jaar importeurs altijd keuzes hebben moeten maken over de inzet van hun commercile budgetten.

Onderstaand volgt informatie over Motorbeurs Utrecht 2019 waaronder informatie over ticket en kaartverkoop, openingstijden en bereikbaarheid. Oftewel: minder motoren op de jiffy, meer motoren die rijden. Ja, nee, meer over cookies ». Privacyverklaring door op Akkoord te klikken, gaat u akkoord met de plaatsing en gebruik van genoemde cookies en vergelijkbare technieken. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen entree korting circus renz arnhem prijzen te betalen en mogen gratis mee naar binnen onder begeleiding.

Dewinkelinrichter kortingsbon, Korting movie park 50, Disneyland kortingscode, Studentenkorting sting,