sauna 5 mei leiden recensie

het is zo klein en zo sfeerloos dat je niet echt zin hebt om daar langer dan een minuut in te staan. Van de buitenkant ziet het er redelijk groot uit maar vonden het wel een ontzettend lelijk gebouw. Sauna Thermen 5 Mei Telderskade 42-44 Leiden. Valentijnsdag, valentijnsdag, en wat is dan niet leuker om samen met je lief een dag naar de sauna te gaan. Als je, sauna 5 mei ziet vanaf de buiten kant dan denk je: is dit het nou? We lopen de trap af naar beneden, die naar de kleedkamer gaat. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Dat ze niets van de prijs kortingsbon star remedies af wilde doen dat begrijpen we maar dat de oudere mevrouw achte de balie niet om kan gaan met kritiek en niet eens vraagt waarom we zo snel weggaan zegt toch wel veel. De geursauna rook naar niets bijzonders.

Maarja, het gaat om de binnenkant, dus toch maar naar binnen. Er was genoeg plek om dichtbij de sauna te parkeren, dat is wel fijn maar al snel wel duidelijk waarom we zo dichtbij konden parkeren en dat we ook zonder reservering hadden kunnen komen. Sauna 5 mei is wel een sauna om je de hele dag te vermaken. Maar, sauna 5 mei niet, daar was zeker nog plek. Haar onsympatieke bozige geirriteerde houding is niet echt positief om een sauna draaiende te houden. Ze mogen mij wel weer uit het bestand halen omdat we zeker niet meer terug komen.

Reviews Sauna Thermen 5 Mei - Zooversauna 5 mei leiden recensie

Zalando lounge kortingscode mei 2019, Dominos 2e pizza gratis leiden, Kortingsbon sauna heuvelrug, Kortingsbon sauna de heuvelrug,

Het restaurant is verder erg saai en sober en voor ons zeker niet uitnodigend. Ook storend zijn de witte A 4tjes die er hangen van wat wel en niet mag ( geen handdoek in de sauna laten liggen, geen deo in de kleedkamer spuiten). Aangezien het valentijnsdag was heb ik voor de zekerheid maar gereserveerd, want er waren saunas bij die al volgeboekt waren. Over het geheel vonden we de sauna, ook al waren er 3 verdiepingen een boventerras, erg hokkerig, oud, klein en sfeerloos. Dat zag er wel goed uit al zag het er wel sober en oud uit maar verder wel netjes. Maar eenmaal binnen zie je hoe groot dit complex.