ns korting legoworld

fans inspirerende bouwwerken gemaakt als complete steden, standbeelden van bekende personen of complete auto's en robots. Zo'n dag met de kleinkinderen is goud waard! Van 18 t /m 24 oktober wordt lego World in de Jaarbeurs Utrecht georaniseerd, waarbij u de grootste, meest exclusieve en levensgrote lego bouwwerken kunt bewonderen. (omdat er staat max. Verkoop: t/m, reizen: 18 t/m Wat is het lego world in Utrecht? P.s loop elke dag langs de jaarbeurs vanwege mijn werk. Is erg prijzig naast de ns kaart erbij.

Korting naar lego World, voordelig met de trein naar lego world? Vriendelijke groet, Maria, 23:16 #9 Gezellig een dagje naar de legobeurs met drie jongens.

In de meeste gevallen ontvangt u 20 korting.
Ook de voucher entree lego world neemt u uitgeprint mee en dient als toegangskaartje voor het evenement.
Korting naar lego World.
Voordelig met de trein naar lego world?

Reactie infoteur, of de kaarten bij de kassa kopen (risico dat er geen kaarten meer zijn) of iemand zoeken met een printer. Let op: Sinds is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelautos van kracht voor diesels van voor Komt u met een oudere dieselwagen, dan kunt u alleen parkeren op parkeerterrein. Waar kan ik die code intoetsen om de korting te ontvangen? Helma, 23:56 #14, ik wilde zo graag dit jaar met mijn kids naar lego world gaan, maar helaas ik kan het niet voor hen betalen. Als je er van uit gaat dat er gegeten en gedronken en lego gekocht wordt dan zouden de kinderen al bijna gratis naar binnen kunnen.