korting zandsculpturen garderen 2019

van de 17e eeuw, normaliter alleen te bewonderen in musea als het Rijksmuseum, het Frans Hals Museum of het Mauritshuis. Wie een dagje naar Garderen gaat doet er goed aan een fototoestel mee te nemen. Deze professionele zandartiesten hebben dan ook zeer veel ervaring met dit materiaal. Hollandse Meesters, tijdens de jubileumeditie van april tot oktober 2018 bewonder je zandcreaties van Hollandse Meesters. Professionele kunstenaars maken hier schitterende sculpturen die zelfs tegen een regenbui bestand zijn. Voor het bepalen van een route kunt u de Google Maps hieronder gebruiken.

Maar ook Michiel de Ruyter en de VOC zijn nagebouwd in het zand. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Bezoekersinfo, algemene informatie: t Veluws Zandsculpturenfestijn is dé trekpleister voor het hele gezin. De mooiste plaatjes schiet je hier, en wie weet win je nog wel mooie prijzen!

Een bijzondere dag uit voor jong en oud. Met hierin uiteraard ook de nieuwe generatie van onze oranjes. Adres: Oude Barnevelderweg 5, 3886 PT Garderen, tel. Een artistieke en geheel in stijl aangelegde monorail geeft jong en oud een schitterend uitzicht over de zandsculpturen en andere kunstuitingen en bovendien de unieke mogelijkheid vanuit het vogelperspectief te genieten. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Zandsculpturen Garderen korting! Ook zijn er Delfblauwe tegelspreuken in het zand te zien, ooit bedacht door Hollandse Meesters. Koop uw kaarten online in de voorverkoop met een leuke korting! In het overdekte deel zijn diverse kinderliedjes uitgebeeld in zand. Zandkunstenaars hebben met man en macht gewerkt aan de zandvariaties op bekende kunstwerken. Deze coating beschermt ze tegen regen en zelfs hagel! Kom tijdens je bezoek tot nieuwe inzichten wat betreft Hollandse wijsheden!