ov kaartje met korting kopen

saldo, Altijd Korting, GVB Only, GVB Zone of Randstad Noord Zone maandabonnement (alleen op een persoonlijke OV-chipkaart). Onze OV-chipkaarten zijn 5,5 jaar geldig. Pensionaris oss, 21 augustus 2018, gezin, leuk en leerzaam vooral met kinderen Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod We bezochten museumpark Archeon, waar oude tijden herleven. Webshop, een groot aantal reisproducten voor op je persoonlijke- of anonieme OV-chipkaart kun je ook in onze webshop kopen. Heerink, Gezin Leuk en leerzaam Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Geschikt voor alle leeftijden. Voor reissaldo moet u nog naar een automaat gaan om saldo te laden. U dient hiervoor een aanvraagformulier in te vullen met uw persoonlijke gegevens en pasfoto. Duik diep in de middeleeuwen en schiet alvast de pijl in de roos of wordt tot ridder geslagen. Ze wilde ons er apart voor laten betalen. OV-chipkaart kopen, u kunt de anonieme OV-chipkaart eenvoudig bestellen via deze website. Het park is ook heel leerzaam.

Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie. U betaalt veilig en vertrouwd via Ideal, Paypal, creditcard, etc. Met onze dochter van vijf zijn we ruim 6 uur binnen geweest en hebben we ons goed vermaakt.

» Meer info over de anonieme OV-chipkaart » Meer info over de persoonlijke OV-chipkaart. Hoe kun je er betalen: Met contant geld, PIN (ook contactloos) en credit card. Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, afwisselend en interessant park. Hier kun je alleen met pin/creditcard betalen. Het is een pasje waarmee je op de station in en uit checkt. Zet er dus niet teveel geld. De anonieme OV-chipkaart is op te laden met saldo.

Teufel korting 50
Palestra korting avond

Wij kregen de activiteiten pas er zonder opmerkingen gewoon bij. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Wel vonden we het park klein (voor de prijsklasse) en als er geen evenement is ben je wellicht snel uitgekeken. Tickets zijn geldig t/m Ga mee hél ver terug in de tijd, naar het kamp van de jagers. Je hoeft het dan alleen op te halen bij een servicepunt / oplaad- en ophaalautomaat. Toelichting, geef een oordeel per criterium, sfeer. Het alternatief op de anonieme OV-chipkaart is een persoonlijke OV-chipkaart waarmee u abonnementen op uw OV-chipkaart kunt zetten. Het personeel leeft zich goed in hun rol.

Zoo enzo kortingscode
Torfs korting voucher