kruidvat punten inwisselen korting

je niet voor verzilverd, vervallen er 40 punten (uit 2011). Deze winkel is zeker een bezoekje waard! Je hebt het hele jaar door de mogelijkheid punten in onze winkels of op onze website in te wisselen voor verschillende aanbiedingen. Je kunt dan een nieuwe kaart ophalen bij Kruidvat en vervolgens kiezen voor het kopje 'jouw kaart' en vervolgens 'nieuwe kaart'. Op zich staat al deze informatie op de website van de Hema. Bij het besteden van jouw punten worden eerst de oudste punten verzilverd. We willen de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Je heb namelijk 700 punten gespaard, minus 60 punten verzilverd.

Voorbeelden van aanbiedingen en kortingen die je krijgt of waarvoor je punten kunt inwisselen zijn: Gratis producten en cadeaus, kortingen op producten, uitjes of sieraden. Om deze niet te laten vervallen, moet je minimaal dit aantal punten inwisselen.

Voor iedere euro die je uitgeeft bij de filialen of webshop van Kruidvat ontvang je 1 spaarpunt. Klanten die hun Jouw extra voordeelkaart via de website geactiveerd hebben, ontvangen een e-mail over het aantal punten dat wij per fschrijven. Laat het hier even weten in de comments. Behalve de gespaarde punten maak je als gebruiker van de voordeelkaart ook kans op prijzen en andere extras. Want toen het me eindelijk was gelukt om met de Hema app bij mijn account te komen, ontdekte ik dat je de Hema spaarpunten moet activeren in de vorm van. Hoe voorkom ik dat deze vervallen?