intertoys 15 korting koopavond

Goede arbeidsvoorwaarden; Korting op aankopen bij Intertoys (niet bij Franchisenemers). Arbeidsvoorwaarden, kom je bij Intertoys werken, dan kies jij voor een werkgever met een prettige werksfeer en enthousiaste medewerkers.

Er heerst een open bedrijfscultuur waar mensen elkaar helpen. Winkelcentrum Lewenborg is al jaren het hart van de wijk Lewenborg. U vindt er bijna 30 winkels met versproducten, huishoudelijke artikelen, mode en vele andere speciaalzaken. Deze samenstelling staat bekend als een zeer succesvolle combinatie om snel af te vallen. Uw caravan is op de camping, onderweg en in de stalling verzekerd.

Boom chicago korting, Zoo enzo kortingscode, Torfs korting voucher, Uwantisell kortingscode 2019,

Er heerst een open bedrijfscultuur waar mensen elkaar helpen. Intertoys is de beste speelgoedwinkelketen van Nederland. Dat vraagt dus heel wat energie van jou en de overige medewerkers, om al die producten uit elkaar te houden. Onze winkels zijn zo ingericht dat klanten snel en efficint uit ons assortiment kunnen kiezen en kopen. MBO, havo / VWO, vmbo, wat houdt de functie van verkoopmedewerker in? Niet alleen het modernste speelgoed, gifts bijoux, maar ook games. Functie-eisen, etenstijd kortingscode 2019 je spreekt goed Nederlands; Je hebt een handen-uit-de-mouwen mentaliteit; Je bent daarnaast zorgvuldig en flexibel; Je presenteert het assortiment van Intertoys conform de algemene presentatierichtlijnen; Je ontvangt en verwerkt de vracht; Je bent klantvriendelijk en klantgericht; Je voert schoonmaakwerkzaamheden uit; Vanaf 16 jaar voer. Naar vacature overzicht voor de koopavond en het weekend. Vervolgens perfect te presenteren, de voorraden op orde te hebben en je klanten ook nog eens van goed advies te voorzien. Locatie, sneek, Oosterdijk 4, uren per week tot 12 uur per week, werk-/denkniveau. Libelle Zomerweek Exposanten review we checked reputation at lots of sites, including Siteadvisor and MyWOT.

intertoys 15 korting koopavond