korting amsterdam light festival

plek waar op een paar passen van een Scandinavisch havenstadje een liefelijk Grieks dorpje ligt. Bekijk kaart, openbaar vervoer, amsterdam is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Fout bij het zoeken, we hebben helaas geen uitjes gevonden die aan uw wensen voldoen. Toon meer resultaten Best beoordeelde uitjes Onze selectie). Het Amsterdamse Winterparadijs, de Amsterdamse Winterparade, waar: RAI Amsterdam, Europaplein 2-22. Kijk op de website van Ice*Amsterdam voor actuele informatie.

Vanaf onze boten zijn er 23 te bezichtigen. Neem contact op met het bedrijf waarvan je de codes hebt ontvangen. Met bijzondere producten, live muziek, gluhwein en natuurlijk warme chocolademelk!

Dat houdt in: kerstballen, jingle bells en heerlijke live muziek, glühwein voor de groten en limonade voor de kleintjes. Nee, het is niet nodig om je e-ticket uit te printen. Sissy-boy Kerstmark, sissy-Boy Kerstmarkt, waar: Amstelveld, gratis entree. Onze boten zijn toegankelijk voor gehandicapten hellendoorn korting jumbo wanneer ze de twee treden in en uit de boot kunnen lopen. Je kunt dit op eigen gelegenheid doen (bekijk de geldende vaarregels hier ) of door een tour te boeken bij én van de official partners van het festival. Wij hebben voor jou de leukste activiteiten voor een leuk dagje Amsterdam op een rijtje gezet! Drie uur lang klim je van boom tot boom. Misschien wel de meest bijzondere kerstmarkt in Amsterdam van allemaal.