korting arriva friesland

Het Dalvoordeel abonnement is vooral interessant als je veel in de ov chipkaart 65 plus korting dalperiode reist. In het zuidelijke deel van Zuid-Holland geldt het Regio abonnement bij RET, HTM, Connexxion en Veolia. In de bus worden nog steeds de ritkaarten verkocht. Maand, jaar Arriva Altijd Vrij Lelystad Arriva Altijd Vrij Lelystad 12-18 jaar 33,50 335 Prijzen per Bussen van Arriva in Gelderland (Achterhoek Rivierenland) Producten* Maand Kwartaal Jaar Arriva Altijd Vrij Gelderland Bus 131,72 355,50.221,28 Arriva Altijd Vrij Gelderland Bus 4-18 jaar 117,32 317,17.085,19 Arriva. Niet geldig op de nachtlijnen en de OV-shuttle in Limburg, in de bussen van Breng op het traject Venlo-Nijmegen en bij andere vervoerders. Kan ik met een sterabonnement met een centrumzone in Groningen (die met zones in Friesland reikt) nog wel op de bussen in Friesland reizen? Limburg Product Toelichting Maand Jaar Dal Voordeel Limburg Trein en Bus* Reizen in de daluren* met 20 korting op de bussen in Limburg en 40 korting op de treinen in Limburg. Je reist dan met de OV-chipkaart, een e-ticket of je koopt een kaartje met pin of contactloos betalen. In de Opstapper en Arriva treinen. Kijk ook eens bij de abonnementen die gelden voor Gelderland, Overijssel Flevoland (excl NS en Valleilijn, Almere en Lelystad).

Geldig: In alle Arriva stads-, streek- en buurtbussen in Noord-, Zuidwest- en Zuidoost Fryslân. Waddeneilanden - Ameland, Terschelling Vlieland. Prijzen per, stadsbussen van Arriva in Lelystad, product. Daarnaast is er een dagkaart en daldagkaart voor de bus en een speciale Daldagkaart voor de bus, trein en Qliner. Bevestigen, analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren. In de Qliners 315, 324, 335, 350 en 351 in Noord- en Zuidwest-Fryslân. Klopt het dat ik nu met de abonnementen Altijd korting scholier en Altijd vrij Fryslân nu in heel Friesland kan reizen?

Korting arriva friesland
korting arriva friesland

Kortingscode gereedschapdeal
Vijvervriend kortingsbonnen
9 lemons korting
Kortingsbon tak caravans

Niet geldig: Bij andere vervoerders. Nee, met kortingscode wtw-filtershop de sterabonnementen die verkocht worden vanaf kan niet meer op de Friese bussen gereisd worden. Arriva Altijd Vrij Fryslân Stad en Streek scholier 85 850, arriva Altijd Vrij Fryslân Stad en Streek volw. De weekenden en feestdagen bus en trein de hele dag. Lees hier alles over de nieuwe betaalmogelijkheden in de bus. De prijs van dit jaarabonnement is 25,- en met dit product krijg je in de daluren 40 korting op je saldoreis met alle bussen en treinen van Qbuzz en Arriva in Groningen, Drenthe en Friesland. De weekenden en feestdagen de hele dag. Vul de online productwijzer in om te kijken of het voor jouw situatie interessant. Welke kaartjes kan ik nog in de bus kopen? Wijzig je regio, alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond.

Kortingscode de online drogist.nl
Escape room korting
Korting dennenmarken roermond