iens korting voorwaarden

leden is enthousiast. Een soortgelijke aanbieding in het buitenland liet volgens de woordvoerder wel positieve resultaten zien.,Bij zon kortingsactie van reserveringssite The Fork in Itali, kwamen na de aanbieding tweenhalf keer zo veel gasten terug bij die restaurants. Wat zijn Speciale Aanbiedingen?

Kennismaken met restaurant, iens: Restaurateurs krijgen via het Iens Festival dé kans om nieuwe gasten aan te trekken en te laten kennismaken met hun restaurant. Reactie Iens, we willen met het Iens Festival consumenten inspireren om bij andere restaurants binnen te lopen, reageert Joyce Teune van Iens. Succes in het buitenland, dat sommige horecaondernemers zich afvragen of de klanten na de actie ook daadwerkelijk terugkomen, snapt de woordvoerder van iens.

30 procent korting karwei, Forever 21 kortingscode mei 2019, Bol.com gratis verzenden kortingscode, Laminaat korting gamma,

Hoe werkt Het iens Festival? Een restaurant kan ervoor kiezen om 20, 30, 40 of maar liefst 50 korting te geven. Facebook over de aanbieding. Tevreden gasten "Tegelijkertijd zijn dit de perfecte ambassadeurs voor restaurants, ze zorgen voor goede mond-tot-mondreclame en schrijven positieve recensies. De teller met het aantal gereserveerde stond na een dag al boven de 600 couverts, meer dan de helft van het beschikbare aantal voor de gehele looptijd van de actie. Zou toch mooi zijn als de horeca hier eensgezind nee op zou zeggen, reageert een ondernemer. Maar als de hele horecawereld nu eens nee zegt tegen deze acties, dan ben je er zo van. Iens: het is een marketinginvestering, volgens een woordvoerder van iens doet een klein percentage van de restaurants mee aan de actie en moeten zij hun deelname zien als een marketinginvestering om meer klanten in hun zaak te krijgen.,Wij als iens investeren hier ook in met. Anders zit jouw zaak leeg.

Let goed op welke voorwaarden er bij het. De geldigheidsvoorwaarden van die promoties worden vermeld. Vinken ze het vakje Ik wil mijn Yums gebruiken voor een korting op de rekening aan. Yums zijn loyaliteitspunten die je verdient wanneer.