korting fort beemster sauna

van de Beemsterpolder onder water zou komen te staan, werd zowel de Nekkerweg als de Volgerweg opgehoogd. De Zoutgrot heeft een Aziatisch tintje, er zijn namelijk zoutstenen uit de Himalaya te vinden. Een fijne massage, een verzorgende gezichtsbehandeling of een verkwikkende lichaamspakking bijvoorbeeld. Je huid wordt zo verstevigd en krijgt nieuwe energie! Doorgaan, reserveren voor clubkaarthouders, doorgaan, ik wil reserveren voor de familieochtend.

Kijk eens welke arrangementen het resort zelf aanbiedt: daar zijn regelmatig mooie aanbiedingen te vinden. Op vind je alle geldige kortingen voor Sauna's. Bekijk nu de actuele uitstapjes acties en profiteer direct! Dagentree voor 2 personen bi Fletcher Beauty Wellness 39,00 (44 korting)!

Viking kortingscode
Korting adidas ing creditcard

Maar bij Fort Resort Beemster wordt het tegendeel bewezen: dit is een resort gevestigd in een oude munitieopslag! In de Vleermuissauna vind je hemelvaart korting karwei gelukkig geen vleermuizen, want het is er maar liefst 90 graden warm! Nog geen gasten in de reservering. Lichaamspakking, geef jij je gezicht thuis wel eens een masker? Je smeert je zelf eerst in met speciale Rasul modder en daarna neem je plaats in de warme Rasulruimte. Een CO-2 neutraal hotel met 16 luxe kamers suites. Je wordt eerst gereinigd en gescrubd, waarna de pakking al masserend op je huid wordt aangebracht. In beide faciliteiten maak je een oosters reinigingsritueel mee! Na gebruik van én van de sauna's duik je in het zoutwaterbad, of in én van de binnen- of buitenzwembaden.

Je hele lichaam krijgt een massage, inclusief hoofd, gezicht en voeten. Een lichaamspakking is in feite een masker, maar dan voor het hele lichaam! Vervolgens wordt je in folie en handdoeken gewikkeld, om de werking van de pakking te stimuleren.