korting nationale gezondheidsbeurs

1 x op de beurs, 1 x na de beurs. Nationale, gezondheidsbeurs in de jaarbeurs in Utrecht iets voor jou. Nu met een mooie korting. Naast ontmoetingen met heel veel bekende gasten, bloggers, coaches en auteurs biedt deze gezonde beurs je sfeervolle paviljoens, actieve workshops, fitness, ontspannende massages, yoga, mindfulness, smakelijke proeverijen, nieuwste trends, 150 leerzame presentaties, kooktheater, voedingsadvies, gezondheidstesten, gezonde acties met voordeel en een gratis digitale GezondheidsGids. Beursaanbieding 10 (normaal 18,50) Toine de Graaf, De kracht van de alternatieven voor wie Vriend wordt op de beurs. Nationale, gezondheidsBeurs en laat je inspireren door alle health- en foodtrends. Wie kun je er ontmoeten?

Met alle cookies werkt de website het best. Deze documentaire is gratis te bezoeken. De normale toegangsprijs is Euro.50 Met de kortingsbon betaal je dus Euro 9 per persoon.

Vier dagen lang kun je uitgebreid inspiratie opdoen voor een gezonde leefstijl. Hella de Jonge heeft ervaren wat het is om een hartaanval te krijgen. Voor meer informatie over alle andere betrokken en aanwezige organisaties op de beurs bezoekt u de officile beurswebsite. Bovendien steun je zo de integrale beweging. Beursticket 7 -, open.00 kortingscode van asten baby -.30 uur, massage Verwen Pakket 1 x op de beurs, 1 x na de beurs.

Nationale gezondheidsbeurs korting - Korting op tivoli
Korting verf hubo
Korting voetbal experience - Studentenkorting imac